Værksted Frederiksværk

Dialogmodtagelse / gratis gennemgang af din bil

Hvad er en dialogmodtagelse?

En dialogmodtagelse er en gennemgang af din Mazda eller Suzuki inden den skal til service. Dialogmodtagelsen foregår sammen med en af vores certificerede teknikere.

Vores tekniker vil gennemgå din bil grundigt, både teknisk og mekanisk, og taler med dig om, hvordan den daglige kørsel opleves. Herved afdækkes eventuelle skavanker ved bilen, som kan indikere, at den kræver et yderligere gennemsyn eller sikkerhedstjek.

Efter den fælles mundtlige gennemgang får du en diagnose på din bil, omhandlende hvad og hvor meget værkstedet skal lave, hvornår bilen er klar efter service/reperation og sidst men ikke mindst, en fast pris på arbejdet. Der er altså ingen overraskelser, men en seriøs og grundig gennemgang inden din bil køres ind på værkstedet.

Dialogmodtagelse er omkostningsfri for dig som Mazda & Suzuki ejer.

Suzuki Basisservice

Billigere serviceeftersyn når din Suzuki fylder 3 år

Suzuki Basisservice er et service-tjek tilbud til Suzuki’er, der har mere end 3 år på bagen. Eftersynene er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter og det kontrolleres om alt er som det skal være.

Pris fra kr. 1.195
Priserne på Suzuki Basisservice afhænger af hvilken model og årgang det drejer sig om.

Ring eller book online for mere information.

Værkstedet hos Birthe & Mogens Kloe ApS

Birthe og Mogens Kloe har som autoriseret forhandler af Suzuki samt Mazda Service Partner, solgt og serviceret biler siden 1972. Firmaet Birthe og Mogens Kloe Aps er hermed et af de ældste i Mazda & Suzuki organisationerne og vi vil derfor tillade os, at kalde os selv for specialister på Mazda & Suzuki. I 2020 startede vi et nyt kapitel op med salg af El-biler fra Aiways.

 

For at kunne yde den bedste service er virksomheden ligeledes tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts værksteds- og reparations-kontrol.

Vi har modtaget Miljødiplom for i samarbejde med M-system at have etableret et miljøstyringssystem, som er anerkendt af Autobranchens Servicecenter.

 

Kort sagt er virksomheden nu meget bredt funderet og vil glæde os til at hjælpe dig med at finde din nye bil eller servicere din nuværende.

Vores værksted byder på:

  • Top uddannede mekanikere med speciale i vores mærker: Mazda, Suzuki & Aiways.
  • Top moderne værksted.
  • De nyeste maskiner og testere så vi kan servicere bilerne efter fabrikantens forskrifter.

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?