Om Kloe Auto

Om Kloe Auto

Birthe og Mogens Kloe har som autoriseret forhandler af Suzuki, samt Mazda Service Partner, solgt og serviceret biler siden 1972. Firmaet Birthe og Mogens Kloe Aps er hermed et af de ældste i Mazda & Suzuki organisationerne.  Vi er specialister på Mazda & Suzuki.

For at kunne yde den bedste service er virksomheden ligeledes DAF-certificeret og tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts værksteds- og reparations-kontrol.

Vi har modtaget Miljødiplom for i samarbejde med M-system at have etableret et miljøstyringssystem, som er anerkendt af Autobranchens Servicecenter.

Kom ind og se de mange spændende nye  Suzuki modeller i vores udstilling. Er du på udkig efter en brugt bil, har vi med en udstilling i Frederikssund samt udstilling i Frederiksværk, altid mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af topklargjorte biler.

Virksomheden er geografisk stærkt placeret i Nordsjælland, med en afdeling i henholdsvis Frederikssund og Frederiksværk. Vi beskæftiger os med salg, service, salg af tilbehør og reservedele samt skadesarbejder på to topmoderne pladeværksteder. 30 medarbejdere vil hverdag gøre deres yderste for at vore kunder får en positiv oplevelse, uanset om det gælder indkøb af ny eller brugt bil, eller et besøg på vores værksted og reservedele.