Suzuki Swift Sport

LÆR SWIFT SPORT AT KENDE

 

 

 

 

 

RENDYRKET SPORT

Swift Sport er i en liga for sig. En komplet re-designet racer skabt til at vække brede smil hele vejen og hele tiden. Spækket med unikke, fede sportsdetaljer og alt i sikkerheds- og komfortudstyr. Den er blevet lettere end sin forgænger og har nu en køreklar vægt på kun 1.020 kg. Og selvom hybridteknik nu er standard, kan det godt give lidt sommerfugle i racermaven, når du skyder den af fra 0 til 100 km/t på 9,1 sek. og rammer tophastigheden på 210 km/t.

GENNEMFØRT SPORTSKABINE

I Swift Sport skal du selvfølgelig sidde super godt og have fuld kontrol over bilen i de skarpeste sving. Det sørger de lækre bucket-sportssæder med ekstra støtte for. Det D-formede læderrat med piano-sorte detaljer og røde syninger ligger bare godt i hænderne. Sportstemaet i rødt går igen ved instrumentpanelet, midterkonsollen, dørsiderne, sæderne og gearmanchetten, mens sportspedalerne er udført i aluminium.

TURBOFED TEKNIK

Swift Sport drives frem af Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor med 129 heste, hybridteknik og 4 cylindere. Sportsgearkassen sørger for hurtige gearskift, og der er godt med kræfter op gennem de 6 gear. Suzukis HEARTECT-platform letter humøret i alle Swift-modeller, men her er undervognen opgraderet med kraftigere krængningsstabilisatorer, Monroe-støddæmpere og bedre for- og baghjulsophæng mv. Alt sammen for at gøre dig max køreglad i låget.

  • 1.4 turbomotor
  • 6-trins sportsgearkasse
  • Dobbelt udstødning
  • Monroe-dæmpere
  • Specielle alu-fælge
  • Kraftigt bremsesystem

DEN MEST SPORTY HYBRID

Suzukis originale 48V hybridsystem sørger for at sportsfølelsen får fuld pedal, mens du kommer længere på literen og samtidig sparer på CO2-udledningen. En el-motor assisterer benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer, og med funktionerne ”moment-boost” og ”moment-optimering” leverer systemet op til 50 Nm ekstra drejningsmoment, når du kalder på kræfter. Ved blandet kørsel tilbagelægger den flotte 17,8 km/l ifølge den restriktive WLTP-norm. Aldrig har det været så sjovt at køre så fornuftigt.

Ønsker du at se udstyr og prisliste?

SUZUKI FREDERIKSVÆRK

SUZUKI FREDERIKSSUND

OPDAG SUZUKI SWIFT SPORT

VIL DU VIDE MERE OM SUZUKI SWIFT SPORT?