Suzuki Swift

LÆR SWIFT AT KENDE

KLASSENS MEST OMFATTENDE SIKKERHEDSUDSTYR

Den nye Swift stiller selvsikkert op med mini-klassens mest imponerende liste over sikkerhedsudstyr. Alle modeller er fx udstyret med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter. Nødbremsen advarer føreren og nedbremser bilen, hvis der er risiko for en kollision, og den aktive fartpilot justerer automatisk afstanden til den forankørende bil for den mest optimale sikkerhedsafstand. LED-forlygterne giver et utroligt klart lys på både nær- og fjernlys til glæde for dit udsyn.

Fra Action udstyrsniveauet mødes du af endnu mere avanceret sikkerhedsudstyr, som absolut ikke er en selvfølge i klassen eller til prisen.

Swift sikkerhedsudstyr

  • Automatisk nødbremsesystem
  • Aktiv fartpilot
  • Full-LED forlygter
  • Slingreadvarsel og vognbaneassistent med force-back (Action og Exclusive)
  • Blindvinkel advarsel (Action og Exclusive)
  • Skiltegenkendelse (Action og Exclusive)
  • Rear Cross Traffic Alert (Action og Exclusive)

HYBRID ER STANDARD

Suzukis kompakte og smarte 12V hybrid-teknik er standard i alle Swift-modellerne. Det betyder, at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer, så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber. Ved blandet kørsel tilbagelægger den op til flotte 21,3 km/l ifølge den restriktive WLTP-norm, hvilket er prisklassens* bedste brændstoføkonomi.

*Prisklassen op til 150.000 kr.

UDPRÆGET FEDT INTERIØR

Sæderne byder på god støtte til ben og ryg. Det D-formede læderrat ligger godt i hænderne og har kontakter til både radio og håndfri mobil. Speedometeret og omdrejningstælleren er elegant indfældet i instrumentbrættets dybe, cylindriske huse, der sammen med det kronografiske design sikrer et frækt, sporty look bag rattet.

TOPTUNET MULTIMEDIESYSTEM

Swift Action og Exclusive modellerne er udstyret med Suzukis multimediesystem med bakkamera, Bluetooth og Apple Carplay/Android Auto. Det betjenes via en 7″ touch-farveskærm vinklet 5 grader mod føreren og flot integreret i instrumentbrættet. Radioen er digital (DAB+) og Exclusive modellen har endvidere navigation.

Ønsker du at se udstyr og prisliste?

OPDAG SUZUKI SWIFT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIL DU VIDE MERE OM SUZUKI SWIFT?