Suzuki Jimny

LÆR JIMNY AT KENDE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGETØJ, VÆRKTØJ OG KØRETØJ I ÉT

Både ude og inde strutter offroad-legenden Jimny af selvtillid. Alt er gennemtænkt og designet, så det lille muskelbundt kan bruges både som professionelt arbejdsredskab og som mobilt hobbyrum. Jimny Van er indbegrebet af effektivitet og funktionalitet. For eksempel kan alle knapper på instrumentbordet betjenes med handsker på. Jimny Van er en ægte offroader med firehjulstræk, stor frihøjde og reduktionsgear, der gør det muligt at køre ekstremt offroad. Udstyrslisten er lang, også når det gælder sikkerheden, hvor automatisk nødbremse fx er standard. Og så napper den 1300 kilo på anhængerkrogen.

SOLID OG HOLDBAR

Hvor de fleste biler har selvbærende karrosseri og uafhængige hjulophæng, er Jimny-karrosseriet boltet fast på sin solide chassisramme, og hjulakslerne er stive. Eller sagt på en anden måde: Alt i Jimny Van er målrettet offroad-kørsel. Selv styretøjet med kuglekredsløb er valgt, fordi det er det bedste til terrænkørsel

ALLGRIP PRO 4WD

Jimny’s AllGrip Pro 4WD er skabt til dem, der vil ud over stepperne. Systemet betjenes med en lille ekstra gearstang, der giver en direkte føling med skiftet. Almindeligvis kører Jimny med baghjulstræk, men du kan skifte til firehjulstræk ved kørsel på løst underlag. Og til de seriøse udfordringer kan du vælge reduktionsgearet, der giver endnu bedre kontrol med bilen ved offroad kørsel.

FABRIKSBYGGET VAREBIL

Jimny Van er en fabriksbygget varebil til gavn for funktionalitet og sikkerhed med en solid adskillelse mellem varerum og kabine. Varerummet er helt regulært med plads til 863 liter bagage og et plant gulv, så pladsen kan udnyttes optimalt. Døråbningen bag er over en meter bred. Døren åbner til siden for at give ekstra nem adgang til varerummet, og skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at bagdøren også kan åbnes indefra.

Ønsker du at se udstyr og prisliste?

SUZUKI FREDERIKSVÆRK

SUZUKI FREDERIKSSUND

OPDAG SUZUKI JIMNY

VIL DU VIDE MERE OM SUZUKI JIMNY?