Suzuki Across

LÆR ACROSS AT KENDE

PLUG-IN HYBRID MED HØJ YDELSE OG LAVT FORBRUG

Plug-in Hybridsystemet i Suzuki Across giver suveræn brændstoføkonomi med en CO₂-emission på kun 22 g/km (iflg. WLTP-normen). Kernen i systemet er en kraftfuld el-motor med 182 hk placeret foran, mens den 2,5 liters benzinmotor yder 185 hk. Ved bagakslen er der endnu en el-motor (54 hk), og tilsammen kan de tre motorer yde op til de maksimale 306 hk. Nok til at trække Across fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder. Det store lithium-ion-batteri på 18,1 kWh giver op til 75 km kørsel på ren el. Og når der ikke er mere strøm på batteriet, kører Across videre på en kombination af benzin og den strøm, som det avancerede hybridsystem opsamler undervejs.

 • 306 hk fra 1 benzin- og 2 elmotore
 • 75 km på el alene
 • 100 km/l v. blandet kørsel (WLTP-norm)
 • 0-100 km/t på kun 6,2 sek.

KOMFORTUDSTYR I TOPKLASSE

Kabinen i Suzuki Across er nærmest enorm. Med rigtig god plads til både ben, skuldre og hoved på alle pladser. Sæt dig tilrette i de komfortable sæder med kunstlæder og stofindlæg og nyd alt det lækre komfortudstyr, som fx el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, multimediesystem med 9″ skærm, bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fod-sensor, sædevarme for og bag, P-sensor for og bag med bremsefunktion, multijusterbart læderrat med varme, nøglefri betjening og el-ruder for og bag.

SIKKERHED PÅ HØJESTE NIVEAU

Suzuki Across er naturligvis udstyret med alt det nyeste og vigtigste sikkerhedsudstyr for maksimal beskyttelse af fører og passagerer. Den automatiske nødbremse (PCS) reagerer fx både på biler, fodgængere og cyklister, og den aktive fartpilot (DRCC) fungerer helt ned til 0 km/t.

 • Automatisk nødbremsesystem (PCS)
 • Aktiv fartpilot (DRCC)
 • Skiltegenkendelse (RSA)
 • Blind-vinkel advarsel (BSM)
 • Rear Cross Traffic Alert (RCTA) med bremsefunktion
 • Vognbaneassistent (LTA) med aktiv styring
 • LED forlygter med aut. op/nedblænding
 • Nødopkald (eCall)

AVANCERET E-FOUR 4WD SYSTEM

Det elektroniske E-Four 4WD system i Across giver ægte 4×4-præstationer og samtidig overlegen brændstoføkonomi. Systemet har en uafhængig el-motor til bagakslen, der sammen med den forreste el-motor giver forbedret stabilitet under start på glatte overflader som snedækkede veje, mens det også giver mere sikre køreegenskaber gennem sving. E-Four inkluderer også et avanceret AWD Integrated Management system, der fx optimerer gearskift og styreudslag afhængigt af forholdene, mens Trail Mode sikrer fremkommeligheden under barske forhold og offroad.

Ønsker du at se udstyr og prisliste?

VIL DU VIDE MERE OM ACROSS?

Vi har desværre kun få Suzuki Across på lager til levering i år. Men hvis du udfylder og indsender formularen, vil vi kontakte dig, så vi kan aftale evt. prøvetur og nærmere præsentation af den eftertragtede nyhed.

SUZUKI FREDERIKSVÆRK

SUZUKI FREDERIKSSUND

OPDAG SUZUKI ACROSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIL DU VIDE MERE OM SUZUKI ACROSS?