SUZUKI

Suzuki Ignis

Suzuki Swift

Suzuki Vitara

Suzuki S-Cross

Suzuki Jimny

Suzuki Swift Sport

Suzuki Swace

Suzuki Across

Suzuki Privatleasing

BOOK EN SUZUKI PRØVETUR

Hvorfor Suzuki?

Suzuki’s filosofi om at give usædvanligt meget bil for pengene, er faldet i god jord hos de afgiftsplagede danskere. Siden starten på det nye Suzuki i Danmark tilbage i 1996, er der nu solgt mere end 150.000 Suzuki biler her i landet, og Suzuki har nu etableret sig, som et af de populære bilmærker i Danmark.

Et godt bilkøb. Hele vejen rundt!

Når vi siger, at Suzuki er et godt bilkøb hele vejen rundt, mener vi ikke kun, at bilerne har en attraktiv udsalgspris. Du kan også få en bilforsikring til en god pris – og med nogle fornuftige vilkår. Det samme med finansieringen af bilkøbet via enten lån eller leasingaftale. Samtidig har vi stor fokus på kundetilfredshed, da det er utrolig vigtigt for både mærket og forhandlerne. Det giver sig fx til udtryk i topplaceringer for kundernes vurdering af forhandlere og værksteder i FDM’s årlige Autoindex undersøgelse.

Samtidig er de basale fordele som en lang udstyrsliste og det faktum, at prisniveauet er langt under det, man ellers skal betale for en japansk kvalitetsbil selvfølgelig i orden. Se bare priserne på fx Swift modellen, hvor der hverken er sparet på motorkraften, udstyret eller køreglæden.

Med en Suzuki får du også en rigtig god garantidækning. For Suzuki tør godt stå inde for, at bilerne er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor er alle modeller omfattet af en 3 års/100.000 km mekanisk garanti og hele 12 år mod rustgennemtæring.

En god benzinøkonomi er noget, de fleste danskere ønsker sig af deres bil. Også derfor er en Suzuki et godt valg. Med både Celerio og Swift der kører mere end 20 km/l er Suzuki nemlig et af Danmarks mest benzinøkonomiske bilmærker.

Så du kan roligt tjekke os ud, når du står overfor at skulle skifte bilen ud. Suzuki giver dig nemlig usædvanlig meget bil for pengene.