Kære kunde,

Bilbranchen udvikler sig konstant, med nye udfordringer og ændringer til følge.

Suzuki er i en rivende udvikling, med en stigende markedsandel, nye motorer med hybrid teknologi som standard og et super stærkt modelprogram. Derfor har vi hos Kloe Auto valgt at give Suzuki den plads som der er brug for og som mærket fortjener. Vi åbner derfor 1. maj op for Danmarks største Suzuki udstilling, med ca. 1000 m3 udstilling i Frederikssund, samt ca. 500 m3 i Frederiksværk.

SEAT Semler koncernen har valgt at omlægge hele deres forhandlernet. Dette betyder, at en del af de nuværende SEAT forhandlere er opsagte pr. d. 31/10-2020. Vi har valgt at lade opsigelsen gælde allerede fra d. 1/5-2020.

Det betyder at vi stopper d. 30. april med forhandling af Seat og Aut. service værksted. Til vores trofaste lokale Seat kunder vil vi naturligvis benytte lejligheden til at gøre opmærksom på, at vi med 6 års erfaring som Seat og med 40 års erfaring som Aut. Mazda og Suzuki værksted, kan vi naturligvis stadig servicere og ved skader reparere din Seat bil, så fabriksgaranti forsat er gældende. Spørgsmål i forbindelse med karrosserieftersyn henviser vi til vores værkfører.

Kunder med Seat biler på privatleasing-aftaler og Semler serviceaftaler, er vi desværre nødsaget til at henvise til et af de nærmeste Seat værksteder. For Suzuki og Mazda kunder er der selvfølgelig ingen ændringer.

Vi glæder os til at møde jer alle på værkstedet, tilbehørsafdelingen samt i Danmarks største udstilling af nye Suzuki biler.

 

Med venlig Hilsen