Corona kan ikke holde Danmarks bedst sælgende Suzuki-forhandler nede.

Stadig åbent!

Hos Kloe Auto, som var Danmarks bedst sælgende Suzuki-forhandler i 2020, er der stadig åbent på værksted og pladeværksted. Er du interesseret i en ny eller brugt Suzuki, kan du møde bilhusets salgskonsulenter og bilerne på aftalte steder i området.

 

Trods de aktuelle corona-restriktioner triller der fortsat biler over kantstenen til og fra Danmarks bedst sælgende Suzuki-forhandler, Kloe Auto i Pederholmsparken i Frederikssund og på Fuglebækvej i Frederiksværk.

Værksted og pladeværksted er ikke omfattet af nedlukningen og foretager stadig service og reparationer, og selv om selve biludstillingen pt. er lukket for publikum, er der også stadig mulighed for at se og købe biler som online- eller fjernsalg.

 

Tager ud og præsenterer biler

Derfor har Kloe Auto på trods af nedlukningen gennemført en del bilhandler.

”Den eneste forskel er, at vi ikke kan møde kunden her i forretningen. Er man interesseret i at se nærmere på en bil, kan man kontakte os på telefon eller mail. Så vender vi tilbage til folk og aftaler et møde. Vi vil rigtig gerne fremvise vores biler, og det gør vi ved at tage ud til folk privat, eller vi kan aftale et sted i området, hvor vi kan vise bilen frem,” forklarer familien Kloe, som er Mogens, Michael og Gitte.

 

 

Danmarks bedst sælgende Suzuki-forhandler

Da de sidste salgstal i 2020 forelå efter december, stod det klart, at Kloe Auto er den Suzuki-forhandler i Danmark, der har solgt flest biler i det forgangne år.

”Derfor vil vi og hele personalet gerne sige tak til alle de kunder, der har handlet hos os. Både dem, der blev ejere af en ny Suzuki i 2020, og alle dem, der gennem årene har købt bil hos os.”

 

Fortsat autoriseret Mazda-service

Michael og Gitte er anden generation i virksomheden, hvis historie går tilbage til 1972. I dag har Kloe Auto salgssteder i både Frederikssund og Frederiksværk.

Kloe Auto var i mange år også forhandler af Mazda, og ifølge familien Kloe skyldes en del af firmaets succes med Suzuki, at en del af forretningens Mazda-kunder har taget skiftet fra Mazda til Suzuki.

Derudover har Kloe Auto stadig et tæt forhold til områdets Mazda-ejere, som fortsat kan få foretaget autoriseret Mazda-service hos Kloe Auto.